ArnhemCS

7 oktober 2017 ArnhemCS is uitverkocht. De kaartverkoop ging als een trein. Er is al gevraagd om een wachtlijst, een reprise en een nieuwe voorstelling in Station Arnhem Centraal. Wilt u dat wij u daarover op de hoogte houden? Vul dan het formulier in. http://theaterdeplaats.nl/s2017/arnhemcs Muziektheater De Plaats maakt in samenwerking met orkest… Lees verder »

Transformatie-Lab #3

7 oktober 2017 TransformatieLab is een nieuw initiatief van orkest de ereprijs, Muziektheater De Plaats en ArtEZ om een plek te creëren waar ruimte is voor onderzoek op het gebied van nieuwe muziek, theater en muziektheater en geeft jonge makers de kans hun nieuwe ideeën uit te werken. Eigentijdser kan bijna niet: het… Lees verder »
Verse Notenmix 2

Verse Notenmix 2 – Musis

15 november 2017 Zonder dogma's, zonder vedetten laat orkest de ereprijs het publiek kennis maken met nieuw gecomponeerde muziek, nat van de inkt. Zo ook in dit programma. Zoals u mag verwachten wordt u getrakteerd op nieuw werk, direct van de schrijftafel op de lessenaars. Er klinken verse noten van onder anderen Componist des… Lees verder »
Verse Notenmix 2

Verse Notenmix 2 – Orpheus

19 november 2017 Zonder dogma’s, zonder vedetten laat orkest de ereprijs het publiek kennis maken met nieuw gecomponeerde muziek, nat van de inkt. Zo ook in dit programma. Zoals u mag verwachten wordt u getrakteerd op nieuw werk, direct van de schrijftafel op de lessenaars. Er klinken verse noten van onder anderen Componist des… Lees verder »
Ontheemd!

Ontheemd! – Stadstheater Arnhem

13 januari 2018 Hoe voelt het om je Heimat te verliezen en te moeten bouwen aan een nieuw leven?  Hoe maak je een thuis van een vreemd land met andere tradities, gewoontes en gebruiken? Orkest de ereprijs presenteert de nieuwe opera Ontheemd!, over het moeten aarden in een vreemd land. Ontheemd! is het muzikale… Lees verder »