ArnhemCS

ArnhemCS

Datum:
7 oktober 2017
Tijd:
19.30
Locatie:
Arnhem CS

ArnhemCS

is uitverkocht. De kaartverkoop ging als een trein. Er is al gevraagd om een wachtlijst, een reprise en een nieuwe voorstelling in Station Arnhem Centraal. Wilt u dat wij u daarover op de hoogte houden? Vul dan het formulier in.

Muziektheater De Plaats maakt in samenwerking met orkest de ereprijs van Station Arnhem Centraal een tijdelijk grand-theatre. Zes muziektheaterscènes als een avontuurlijke reis door het mooiste theater van Nederland!

Orkest de ereprijs speelt in de stationshal van Arnhem centraal Red, Green & Blue van de Australische componist Mary Finsterer. Dunja Jocic creëerde speciaal voor dit project een choreografie op Red, Green & Blue voor drie dansers.

 

De Plaats is dé specialist van Arnhem en Oost Nederland in het maken van bijzondere muziektheatervoorstellingen op locatie. Met de keuze voor het bespelen van ArnhemCS zet De Plaats, deze keer in samenwerking met orkest de ereprijs, haar zoektocht naar avontuurlijk muziektheater op locatie weer een stap verder…
De Plaats maakt in en rondom het nieuwe ArnhemCS te midden van de dagelijkse stroom van reizigers een voorstelling die reist langs zes muziektheaterscenes. Een energieke dans voor acht mannelijke dansers en vijf trolley bussen op het trolley-plein. Een duet in de stationshal op de maten van orkest de ereprijs. Een Kiss en Ride opera op de kiss en ride plek. “Was gezellig! Tot de volgende keer!”

Een scene voor mezzo sopraan en groot koor over de kunst van het verdwalen in het doolhof van het trappenhuis van de parkeergarages. Een Beckett achtige scene ergens op een bankje over twee oude mannen die hun leven lang wachten om te vertrekken. Waarheen? “Ik dacht dat jij dat wist?”

En in de perrontunnel een dans voor 30 dansers en 271 reizigers die aankomen en vertrekken. En weer vertrekken en aankomen. Eindeloos. En tot slot: een grande finale met de ereprijs in de stationshal. Nieuwsgierig? Kom kijken!

Voorstellingen
woensdag 27 t/m zaterdag 30 september
woensdag 4 t/m zaterdag 7 oktober
aanvangstijd 19:30 uur

www.theaterdeplaats.nl

reserveren:

https://theaterdeplaats-nl.ssl.eatserver.nl/index.php?productie=77

« terug naar agenda overzicht