TransformatieLab

TransformatieLab #8

Datum:
7 april 2018
Tijd:
16.30 u
Locatie:
TransformatiePlaats (Van Oldenbarneveldtstraat 94-15, Arnhem)
Prijs:
Vrije entree
TransformatieLab is een nieuw initiatief van orkest de ereprijs, Muziektheater De Plaats en ArtEZ om een plek te creëren waar ruimte is voor onderzoek op het gebied van nieuwe muziek, theater en muziektheater en jonge makers de kans te geven hun nieuwe ideeën uit te werken.
Eigentijdser kan bijna niet: het publiek wordt verrast door gloednieuwe werken en is als eerste getuige van de meest actuele ontwikkelingen. Experiment, verse noten, nieuwe teksten, achtergrondgesprekken en een open dialoog met het publiek.
Te gast zijn kunstenaar Sjoerd Schwibettus en componist Jaap Berends. Samen creëerden zijn de ‘ruggengraatconversaties’, een vorm van bewegingstheater begeleid door de ereprijs. Daarnaast brengt Marieke Sytema, student compositie aan ArtEZ haar afstudeercompositie Pamflet: Onzin ten gehore. Dit werk voor spreker, dirigent en aanwezig groep musici speelt zij samen met de ereprijs
Nieuwsgierig? De achtste editie van TransformatieLab is op zaterdag 7 april om 16.30 u in de Transformatie Plaats. Entree is vrij.
« terug naar agenda overzicht