• Start
  • Doe mee aan het TransformatieLAB!

Doe mee aan het TransformatieLAB!

Ook komend seizoen wagen verschillende theatermakers, componisten en choreografen zich in het TransformatieLAB weer aan een samenwerking met orkest de ereprijs. Voor de komende edities zijn we nog op zoek naar een aantal nieuwe makers! Wil jij graag een idee uitwerken met een orkest?

Het TransformatieLAB
Het TransformatieLAB is dé plek voor onderzoek op het gebied van muziektheater in Arnhem. Een initiatief van orkest de ereprijs en Muziektheater De Plaats dat makers de kans geeft nieuwe ideeën uit te werken. Samen met de maker gaan we in gesprek over het gewenste onderzoek, waarna een repetitiemoment volgt en een uitvoering met orkest de ereprijs tijdens een van de presentatiedagen van het TransformatieLAB. Op elke eerste zaterdagmiddag van de maand opent het TransformatieLAB de deuren voor publiek.

Aanmeldprocedure
Aanmelden voor het TransformatieLAB kan via de website van Muziektheater De Plaats. Er is een vergoeding beschikbaar van €250,- per deelname.

Komende edities
Een keer komen kijken? Dat kan! Ervaar het TransformatieLAB op 3 oktober, 7 november en 5 december 2020, van 16.30-17.30 in De Transformatie-Plaats in Arnhem (entree is gratis).

Over Muziektheater de Plaats & orkest de ereprijs
Muziektheater De Plaats is een professioneel muziektheatergezelschap uit Arnhem dat zich toelegt op het maken van avontuurlijke voorstellingen op locatie.

Al 40 jaar is orkest de ereprijs hét ensemble voor nieuwe muziek in het oosten van Nederland. Het orkest werkt samen met vele partners en is gericht op interdisciplinariteit, educatie, talentontwikkeling en vernieuwing.

Meer informatie?
Neem dan contact op met Lise-Lott Kok, artistiek leider van Muziektheater De Plaats via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..