• Start
  • Update coronavirus: concerten t/m 2 maart geannuleerd

Update coronavirus: concerten t/m 2 maart geannuleerd

Update 3 februari: In verband met de verlengde lockdown zijn alle concerten en activiteiten t/m 2 maart geannuleerd. Over concerten en activiteiten na deze datum volgt meer informatie.

Update 20 januari: In verband met de verlengde lockdown zijn al onze concerten en activiteiten tot en met 9 februari 2021 geannuleerd.

Update 14 december: Helaas zijn wij gezien de aangekondigde maatregelen in de toespraak van premier Rutte genoodzaakt het eindejaarsconcert komende zondag 20 december te annuleren. Het ChoCo-project op ArtEZ in januari is ook geannuleerd. Wij hopen u in het nieuwe jaar weer  te mogen ontmoeten in de concertzaal. Blijf gezond!

Update 13 november: Goed nieuws! Vooralsnog lijkt het erop dat onze geplande concerten eind november in Musis Arnhem en Gigant Apeldoorn door kunnen gaan! 

Update 26 oktober: Wegens de geldende maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt om de concerten op 31 oktober in Showroom Arnhem te annuleren. Helaas moeten we ook het Transformatielab op 5 december cancelen, in verband met de beperkte ruimte in het theater.

Update 14 oktober: Helaas zijn wij gezien de maatregelen aangekondigd op 13-10-2020 genoodzaakt de concerten op 17 oktober in de Nettenfabriek te annuleren.
Over concerten en activiteiten later deze maand volgt op korte termijn meer informatie.

Update 11 augustus: Wegens de aangescherpte maatregelen in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen is het inhaal-schoolconcert in Hattingen op 25 september geannuleerd.

Update 18 juni:
 lees verder voor meer informatie over de inhaalconcerten en hervatting van de reguliere programmering vanaf 1 september.
We zijn verheugd dat we in het najaar - als de dan geldende richtlijnen het toelaten - de afsluitende concerten van het compositieproject op middelbare scholen kunnen inhalen. Ook halen we een project op ArtEZ in met jonge, veelbelovende componisten van de bachelors en masters Compositie voor Film & Theater, Compositie Jazz/Pop en Klassieke Compositie.

Naast deze inhaalconcerten hopen we ook onze reguliere programmering na de zomer weer op te kunnen pakken. In oktober spelen we speciale corona-proof concerten op bijzondere locaties in Apeldoorn en Arnhem - hierover volgt op korte termijn meer informatie.

In november staan onze traditionele najaarsconcerten op de planning in Gigant en Musis: daar spelen we het programma 'vreemde ereprijs - veronica peregrina', boordevol premières. Op de eerste zaterdagen van oktober, november en december zijn er weer TransformatieLABs in Muziektheater de Plaats, een plek voor onderzoek op het gebied van muziektheater.

Op 20 december presenteren we ons traditionele eindejaarsconcert AARDLEK, waar Wim Boerman na 40 jaar afscheid zal nemen als artistiek leider van de ereprijs.

Uiteraard zijn alle geplande concerten en activiteiten onder voorbehoud van de dan geldende richtlijnen van het RIVM. Voor vragen, opmerkingen en suggesties zijn wij bereikbaar per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Update 15 maart: Als gevolg van de uitbraak van het coronavirus zijn onze activiteiten, schoolconcerten en reguliere concerten geannuleerd t/m 1 september.

 

foto: Maarten Sprangh