17 oktober 2020 | Corona-special | Nettenfabriek Apeldoorn

Geannuleerd (lees update coronavirus)

Op zaterdag 17 & 31 oktober speelt orkest de ereprijs gratis toegankelijke concerten in Apeldoorn en Arnhem. Kom genieten van de mooiste muziek op bijzondere locaties. Volledig corona-proof!

In de Apeldoornse Nettenfabriek speelt de in plastic ‘ingepakte’ ereprijs - alsof Martijn Padding het zag aankomen - This is a Loud World. Dit is zijn nieuwste concert in de reeks van solo concerten voor een underdog instrument en ensemble. Het clavichord is één van de zachtste instrumenten en derhalve volstrekt ongeschikt als solo instrument maar juist daarom voor hem de mooiste uitdaging.
Programma 

Louis Andriessen - Remembering that Sarabande (solo harmonium)
Gilius van Bergeijk - Ups & Downs (solo harmonium)
Martijn Padding - This is a Loud World (orkest met clavichord)

Concertinformatie
Zaterdag 17 oktober | Nettenfabriek Apeldoorn
14:00 uur | 16:00 uur | 19:30 uur

orkest de ereprijs o.l.v. Wim Boerman
Dirk Luijmes clavichord / harmonium

Reserveren
Reserveren voor deze gratis concerten is verplicht. U kunt kaarten reserveren door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij uw NAW-gegevens en of u wel of niet één huishouden vormt (indien u geen huishouden vormt zult u op afstand van elkaar geplaceerd worden).

Op 31 oktober vindt er nog een corona-special plaats, in Arnhem (met andere composities). Meer informatie is hier te vinden.