31 oktober 2020 | Corona-special | Showroom Arnhem

Op zaterdag 17 & 31 oktober speelt orkest de ereprijs gratis toegankelijke concerten in Apeldoorn en Arnhem. Kom genieten van de mooiste muziek op bijzondere locaties. Volledig corona-proof!

In Arnhem speelt orkest de ereprijs onder meer De Reiger. Componiste Kate Moore werd toen ze net in Amsterdam woonde getroffen door de manier waarop deze ongelooflijke watervogels, slank van vorm, als geesten voor de kleine huizen zouden staan. Het stuk is gebaseerd op de beweging van de vleugels van de vogel terwijl het vlucht naar de zonsondergang neemt.

Programma 

Richard Ayres – No. 51 (Resting Songs)
Kate Moore – De Reiger

Concertinformatie
Zaterdag 31 oktober | Showroom Arnhem
14:00 uur | 16:00 uur | 19:30 uur

orkest de ereprijs o.l.v. Wim Boerman
Sterre Konijn zang 
Mirthe Dokter live geanimeerde projectie

Reserveren
Reserveren voor deze gratis concerten is verplicht. U kunt kaarten reserveren door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij uw NAW-gegevens en of u wel of niet één huishouden vormt (indien u geen huishouden vormt zult u op afstand van elkaar geplaceerd worden).

Op 17 oktober vindt er nog een corona-special plaats, in Apeldoorn (met andere composities). Meer informatie is hier te vinden.