supporter

Steun orkest de ereprijs en word supporter!

Orkest de ereprijs is hét ensemble voor nieuwe muziek in het oosten van Nederland en werkt samen met vele partners, gericht op interdisciplinariteit, educatie, talentontwikkeling en vernieuwing. Ook buiten Gelderland, nationaal en internationaal, heeft orkest de ereprijs met deze insteek een unieke, aantoonbare en erkende plaats in de wereld van de ‘jonge gecomponeerde muziek’ veroverd.

Als supporter draagt u bij aan de realisatie van onze concerten, educatieprojecten en de ontwikkeling van jong talent in de nieuwe muziek. Met uw steun kunnen wij een zo groot mogelijk publiek kennis laten maken met nieuwe muziek en kunnen wij jonge componisten, dansers en musici een podium bieden.

U wordt al supporter van orkest de ereprijs vanaf €38,- per jaar. Als dank voor uw steun ontvangt u een aantal exclusieve privileges:

  • U wordt als eerste op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en nieuwe projecten
  • U wordt éénmaal per jaar uitgenodigd voor het supportersconcert
  • U ontvangt uitnodigingen voor speciale concerten, repetities en try-outs

Orkest de ereprijs heeft een ANBI-status, wat het fiscaal aantrekkelijk maakt om aan ons te doneren indien er gebruikt wordt gemaakt van een periodieke schenking. Hierbij legt u uw schenking voor meerdere jaren vast in een overeenkomst. Uw gift dan is 125% aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Via de ANBI-schenkcalculator rekent u eenvoudig uit wat uw fiscale voordeel is.

Meer weten? U kunt contact opnemen met Rosalie Zwart: 055 576 78 97 | rosalie@ereprijs.nl.

Vul hieronder uw gegevens in en word direct Supporter van orkest de ereprijs. U bent al Supporter vanaf €38,- per jaar.

€38Anders, namelijk:

Door supporter te worden en bovenstaand formulier te versturen gaat u akkoord met de privacyverklaring van de ereprijs.