Steun orkest de ereprijs en word supporter!

Het orkest de ereprijs is hét ensemble voor nieuwe muziek in het oosten van Nederland. Wij werken samen met vele partners en zijn gericht op interdisciplinariteit, educatie, talentontwikkeling en vernieuwing. Zowel regionaal, nationaal als internationaal heeft de ereprijs met deze insteek een unieke, aantoonbare en erkende plaats veroverd.

Als supporter draagt u bij aan de realisatie van onze concerten, educatieprojecten en de ontwikkeling van jong talent. Met uw steun kunnen wij een zo groot mogelijk publiek kennis laten maken met nieuwe muziek en kunnen wij jonge componisten, dansers en musici een podium bieden.

U wordt al supporter van orkest de ereprijs vanaf €39,- per jaar. Als dank voor uw steun ontvangt u een aantal exclusieve privileges:

  • U wordt als eerste op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en nieuwe projecten
  • U wordt uitgenodigd voor het jaarlijkse supportersconcert
  • U ontvangt uitnodigingen voor speciale concerten, repetities en try-outs

De ereprijs heeft een ANBI-status, wat het fiscaal aantrekkelijk maakt om aan ons te doneren indien er gebruikt wordt gemaakt van een periodieke schenking. Hierbij legt u uw schenking voor meerdere jaren vast in een overeenkomst. Uw gift dan is 125% aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Via de ANBI-schenkcalculator rekent u eenvoudig uit wat uw fiscale voordeel is.

Meer weten? U kunt contact opnemen met Rosalie Zwart: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vul hier uw gegevens in en word direct supporter van orkest de ereprijs. U bent al supporter vanaf €39,- per jaar.


Hieronder kunt u direct via iDeal een vrije donatie doen. Wij danken u hartelijk voor uw bijdrage!

Betaal met iDEAL
Uw donatie: €