• Start

Update coronavirus

Als gevolg van de uitbraak van het coronavirus zijn onze activiteiten, schoolconcerten en reguliere concerten geannuleerd t/m 1 september. 

Over concerten en activiteiten na deze datum kunnen wij op dit moment geen uitsluitsel geven. Wij doen ons best om hier tijdig meer informatie over te geven. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Over mogelijke inhaalconcerten en -activiteiten zullen we nader informeren. Voor vragen, opmerkingen en suggesties zijn wij bereikbaar per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Maaiveld Festival uitgesteld tot 2021

Nu de restricties en maatregelen van overheidswege als gevolg van de wereldwijde Coronacrisis steeds verder ingrijpen, hebben wij een moeilijk besluit moeten nemen. Na overleg met de Gemeente Apeldoorn heeft de organisatie van Maaiveld besloten het evenement - dat gepland was op 15 en 16 mei in en rond het Stationsplein van Apeldoorn - geen doorgang te laten vinden.

Lees meer

Aspasia Nasopoulou per 1 januari 2021 de nieuwe artistiek leider van de ereprijs

Ze volgt in die rol Wim Boerman op, die na 40 jaar een stap terug doet.

Het orkest heeft in Aspasia Nasopoulou een bevlogen en visionair componist/musicus gevonden met een groot hart voor nieuwe muziek. Ze wil de activiteiten van het ensemble op het gebied van educatie, talentontwikkeling en de ontwikkeling en uitvoering van nieuw repertoire verder ontwikkelen. Het orkest is onder de indruk van haar enthousiasme en haar ideeën voor de toekomst.

Lees meer