1 juli | PocketLAB | ACEC, Apeldoorn

Kunstenaarsduo Ruud Roelofsen, componist, en Marlies Bosmans, schrijver/speler/regisseur, gaan een week lang op onderzoek uit en presenteren samen met Orkest de Ereprijs op vrijdagavond 1 juli hun bevindingen in het muziektheaterstuk ‘All the darkness looks alive…’.

Val jij ook wel eens uit je slaap? Ken je het gevoel, vlak nadat je wakker schrikt dat je die oneindig diepe val maakt? Wat gebeurt er met je als je slaapt en droomt, maar geen controle hebt over hoe die droom verloopt? Waarom verzeil je soms in een
romantisch rendez-vous en dan weer in een nachtmerrie? In de voorstelling-presentatie spelen we met wat zich bevindt tussen bewustzijn en onderbewustzijn en we gebruiken daarvoor beeld, tekst, muziek en klank. Een ongewone ervaring: zinnenprikkelend, droomachtig, huiveringwekkend, verlammend.

Ruud Roelofsen
Ruud Roelofsen Mmus (Rhenen, 1985) studeerde slagwerk aan de conservatoria van Arnhem, Münster en Brussel. Momenteel promoveert hij aan Northwestern University Bienen School of Music (Evanston, USA) voor een PhD in compositie en muziektechnologie. Zijn muziek wordt gespeeld door solisten en gezelschappen in binnen- en buitenland. Als componist is hij de laatste tijd o.a. geïnteresseerd in het componeren met concrete geluiden, geluiden van het lichaam en ASMR. 

Marlies Bosmans
Marlies Bosmans (Vlaanderen, 1992) is regisseur en theatermaker, afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. Ze is als jonge maker verbonden aan KASKO, huis voor muziektheater, waar ze een meerjarig talentontwikkelingstraject volgt. Daarnaast speelde ze bij o.a. Het Zuidelijk Toneel en Karavaan Festival, regisseert ze bij Het Gevolg en is onderdeel van collectief Club Kenau.

Locatie: ACEC gebouw, 3e verdieping, Roggestraat 44 Apeldoorn, 
Toegang gratis, aanmelden is noodzakelijk via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inloop: 19:00u
Aanvang: 19:30u
Na afloop van de voorstelling bieden wij u graag een drankje aan en kunt u kennismaken met de makers.

 

Foto's: Mark Brants / Marije van den Berg